En iyi Tarafı Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Müzelik bünyelarda ve yangın merdiveni yerı sıkıntılı olan binalarda kaçış merdiveni yapımına imkân vermektedir. 

Yangın bapları yangın sırasında essah şekilde çkırmızıışmasını peylemek sinein otomatik kapanma mekanizmaları ve yangına dayanıklı donanımlarla donatılmıştır.

Yangın kapımızdan birisi güçlük açılıp kapanıyor diğerinin bile bir tafarı aşağı düşmüş olduğu sinein muhtemelen tam kapanmıyor. iki yangın kapkaloriın tamiri gerekiyor.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları sağlamlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı mimariya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Bu doğrultuda mevki bile hizmet veren mühendisler aracılığıyla belirlenen yangın yönetmeliğine şayeste bir şekilde yangın Merdiveni kapısı üretilmelidir.

Akrobat Yangın Merdiveni; Ekseriyetle sessiz katlı evlerde prodüksiyonı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan yarar esenlanır.

Yangın Çıkış Bapsı yangın yönetmeliğine amelî olarak belirlenen yerlere ve nüshalara göre yerleştirilmelidir. Bu kapının üzerinde yahut andıranında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her gün azade buzakılmalı ve engellenmemelidir.

Yangın baplarını emsallerinden farklı kılan, montaj ve servis kalitesinin indinde, kullanılan malzemelerin kalitesi ve sistemin her bir parçbirliının diğeriyle uyumudur

Binanın tipine ve kullanımına ilgilı olarak, yangın kapkaloriın muktezi peklik süresi belirlenmelidir.

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Baplarının en önemli aksesuarı panik pas kilit sistemidir. Bu yöntem yardımıyla kapı yalnızca bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma sağlanabilir.

Bu anlamda yangın merdivenleri sağlam anlamda kişilerin hayatlarını kurtarıcı etkiye bile ehil olup kişilerin yine bu noktada en çok aradığı kriterler ortada da gelmektedir.

Kapı açıkken otomatik kapanma mekanizması yardımıyla yangının kelleladığı taraftan zararlı tesirleri engellediği ve merdiven kenarını etkilemeye devam etmiş olduğu ciğerin güvenlik marjı olarak da değerlendirilebilir. .

Aşağıda en kaliteli ve hoş tasarımlı yangın kapısı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın kapıları uluslararası akredite üretimlar aracılığıyla sınav edilmiş ve onaylanmıştır.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve mimarinıza %100 düzen Yangın Merdiveni Kapısı sağlamlayacak Yangın Çıkış Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle malik tutulmak; dayanıklı, estetik baplara en makul fiyatlarla mevla başlamak midein İletişim temassına tıklayarak personellerimizden anlık bilgi alabilirsiniz.

Report this wiki page